Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2013, 18:03   #3
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Poza tym za 10 lat linia tych samochodów stanie się przestarzała i przestanie Ci się podobać Jak mi się pięć lat temu podobały A6-tki C5... Teraz wyglądają beznadziejnie w porównaniu z najnowszą generacją - żadnych przetłoczeń, obłe jak ślimaki, a jeszcze niedawno taka linia była czymś absolutnie na topie
i tu się z Panem nie zgadzam kategorycznie i stanowczo

Obecne Audi to jedne z ciekawszych wyglądem i za pewne się nie znudzi przynajmniej mnie tak jak starsze A zawsze fajne

jest wiele samochodów z lat 90 i obecnych gdzie linia nadwozia nigdy mi sie nie znudzi
za to z nowych generacji zdarzają się porażki ... tak jak np z moją primadonną różnica miedzy P11 a P12 w wyglądzie jest zatrważająca na plus oczywiście P11
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post