Cytat:
Napisany przez sobrus
Nie mówię że mam rację. Na pewno znajdziesz masę filmów które są na BD tańsze.
I na pewno ich jakość będzie wyższa.
Ale to porównywanie jabłek i pomarańczy. Jałowa dyskusja bez sensu. To są różne kanały dystrybucji filmu, każdy ma swoje plusy i minusy.
Każdy będzie miał swoich zwolenników i obie strony mają rację, tylko ich "podstawowe sprawy" są nieco inne
Widzisz, ja też wole BD i w pełni Cie rozumiem. Ale gdybym mógł legalnie kupować i wypożyczać filmy nawet w 720p przez sieć, to też bym się nie obraził.
Oczywiście wszystko kwestia ceny  . Jak mogę kupić BD taniej to nie mamy o czym mówić i też Skyfalla bez wątpienia wziąłbym na BD.
Widzę że na iTunes czasem można kupić taniej, czasem drożej. Loteria. Jakość jest niższa, ale nie tak bardzo.
|
Tym razem zgadzam się z każdą tezą , jaką wpisałeś w tym akapicie.
A wracając do tematu, postanowiłem jednak sróbować jakiegoś programu do torrentów, Co prawda klient jest zaszyty w Operze, której dość często używam, ale znajomy polecił mi ***181;Torrent i muszę powiedzieć, że jest to bardzo wygodne narzędzie.
Dawno, dawno temu, kiedy jeszcze większość forumowiczów na komputer mówiła "lampa", używałem takich cudeniek, jak eDonkey czy eMule.
W prównaniu z nimi, program ***181;Torrent to jednak spory postęp.