Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2013, 16:04   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Pobawiłem się trochę jeszcze z tym programem i.. właściwie sam nie wiem, czy coś pomogło.. Teroretycznie niektóre pliki z polskimi nazwami są przesyłane, ale.. no właśnie - raz, że nie wszystkie, a dwa że jeszcze jeden problem się pojawił.

Jeśli chodzi o znaki to przed chwilą utworzyłem:

- plik o nazwie "grzegżółkaęóćź.txt" - przesłał się bez problemu

- katalog o nazwie "ćóęśźżą" - nie przesyła się

Dodatkowo próbuję od dwóch dni przesłać cztery archiwa - dwa po około 40mb, dwa trochę większe. Za każdym razem występuje błąd - przesłanych zostaje około 18-19mb dwóch pierwszych plików i 0 kolejnych dwóch (potem pojawia się komunikat, czy zastąpić istniejące pliki - jak daję nie, to zostają na serwerze utworzone pliki z takimi pojemnościami, jak dam tak, to zabawa zaczyna się od początku.

Archiwa są dobre - testowałem je, zapiswałem jeszcze raz, przy przenoszeniu, nagrywaniu lokalnym nie występuje żaden błąd. Poza tym bez problemu przesyłały się na inny serwer. Spakowałem je też razem i po mniej więcej 40 mb wyglądało to dokładnie tak samo.

Co może być przyczyną?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post