Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2013, 08:26   #193
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
z tego co pisałem na pierwszej stronie - do dziś nie dostałem aneksu do umowy na kwotę tą samą co mam plus dekoder HD - chyba trzeba będzie zadzwonić i sie dowiedzieć OCB ??

P.S.
może zapomnieli

a może ZA TANIO IM WYSZŁO
Być może Twój aneks został zatrzymany na poczcie.
nc+ wstrzymało całą korespondencję do abonentów Cyfry+.
Cytat:
Abonenci platformy cyfrowej n dostali już listy z propozycjami nowych umów w związku z pojawieniem się nowej platformy NC+. Na takie listy czekają klienci Cyfry+. Kiedy je dostaną? Serwis media2.pl podał w czwartek, że ich wysyłka została "wstrzymana do odwołania". Sugeruje, że stało się tak z powodu postępowania, jakie we wtorek wszczął UOKiK przeciwko ITI Neovision - właścicielowi platformy n.
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/...w_Cyfry__.html

-cyfralisty.jpg