Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2013, 09:29   #197
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Wszyscy podpisaliśmy umowy przed startem nc+, tyle że jak się okazuje te umowy nas wiążą, a cyfrę (lub enkę) już nie.
Tyle, że 'podpisałeś' umowę z podmiotem, który teraz formalnie nie istnieje.
I tak jak każdemu dotychczasowemu abonentowi enki czy cyfry przygotowali dla Ciebie ofertę migracyjną.
Choćbyś nawet godzinę przed startem nc+ to podpisał, to i tak migracja Cię obejmie.
Ja podpisałem z nimi umowę w grudniu na 18 miesięcy i też każą migrować.
Bo jak to pani na infolinii powiedziała: "niemożliwe, żeby mógł pan pozostać przy tych warunkach".
Ja to trochę odebrałem jak "nie może pan pozostać na tak dobrych warunkach!".

Ja podpisałem zobowiązanie, z którego muszę się wywiązywać, a oni podpisali zobowiązanie, z którego nie muszą się wywiązywać. Ot, taka sprawiedliwość i równość podmiotów.

Jak ja bym do nich napisał taki list:
"Szanowni Państwo,
W związku z tym, że w mojej rodzinie pojawił się pies następuje zmiana regulaminu oglądania telewizji. Wobec tego mam przyjemność zaprezentować Państwu nową ofertę: w ramach tych programów, które teraz mam będę Państwu płacił 30zł mniej. Proszę zwrócić uwagę, że jest to oferta specjalnie dla Was, tak atrakcyjnej oferty nie znajdą Państwo nigdzie indziej.
W przypadku braku akceptacji zmian przysługuje Państwu prawo do rozwiązania umowy zgodnie z bla bla bla.
Brak odpowiedzi w ciągu dwóch tygodni oznacza akceptację powyższych warunków.
Pozdrawiam serdecznie
Pocałujcie mnie w d*pę."

W odpowiedzi dostałbym najwyżej kartkę z numerem konta, na który mam przelać karę umowną.

Edit:
Widzę, że w Cyfrplusonline gnoje zostawili tylko Canal+ Sport z kanałów sportowych.

Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 05.04.2013 o godz. 09:45
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post