Dyskusja: Titanum DVD+DL 8,5
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2013, 12:34   #22
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
hmm no u mnie bynajmniej w tym tkwił problem domniemywam ze SATA masz ustawione jako AHCI

sprawdź te http://www.mediafire.com/?99pb9cf9p8gbb7a używam tych bo to ostatnie wydanie WHQL które wspiera ICH10R

Nero CD-DVD Speed 4.7.7.16 sprawdź na tym w Zaawansowanych trzeba zaznaczyć DVD Jitter ale to chyba wiesz :-)

jeśli to nie pomoże to nie bardzo mam pomysł

u siebie trochę z tym "walczyłem" i analizowałem kazda opcje zaczołem od SATA na ICH10R tryb AHCI stery z Win7 x64 i nie było Jittera

z racji że mam na MBO 3 kontrolery sprawdziłem na Gigabyte SATA tryb IDE jak i AHCI i Jitter był tak samo na Marvellu 6G też w trybie IDE i AHCI

i kombinowałem z ICH10R aż pokusiłem się o zainstalowanie Intel RST i pomogło