Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2013, 08:04   #9
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Jak nie mówią? Ja cały czas twierdzę, że Modern UI i jego wygląd to największa porażka Microsoftu i powód dla którego nigdy nie kupię Windowsa 8 (a jeśli ten trend zachowają to i nowszych).
Znam już co najmniej kilkanaście osób, które kupiły Win 8 wyłącznie ze względu na Modern UI. Jak widać, jest to wyłącznie kwestia gustu oraz ewentualnej gotowości do zmiany przyzwyczajeń. Na szczęście, każdy może używać takiego, jaki lubi. Windows 7 jest na tyle dobrym systemem, że nie ma konieczności przesiadania się na 8.

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Yossi, to po co się z tym mordujesz? Mało masz klientów pocztowych i komunikatorów? Nie możesz użyć normalnego Outlooka?
Mogę i używam. Uznałem jednak, że należy przetestować to, co dali w systemie bo koncepcje uważam za słuszną, jednak - nie jest to jeszcze na tyle dograne, żeby zrezygnować z Outlook'a.

Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Yossi - ja żadnym wyznawcą nie jestem, mam nadzieję, że do mnie nie pijesz.
Absolutnie - nie do Ciebie.
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Sam dopiero od niedawna używam Windowsa 8 i się do niego przekonałem, głównie dlatego, że nowy "start" mi odpowiada, kafelki ładnie wyglądają i chodzi na moim c2d e8400 szybciej niż Win7, więc przy nim pozostanę. Po krótkim (dwudniowym maksymalnie) korzystaniu z tych zintegrowanych programów stwierdzam, że są bezużyteczne i ich nie trawię.
Ja, z programów dodanych fabrycznie do systemu, korzystam tylko ze Zdjęć, Mapy (bardzo dobrej), Muzyki (bo fajnie kataloguje), Podróży (bo ładne zdjęcia i Sklepu. Do innych celów używam aplikacji zewnętrznych.
A co do poczty i kontaktów, to chyba jednak pozostanę przy Outlook'u.

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 14.04.2013 o godz. 08:09
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post