Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
link usuwam
powiedzmy ze uznalem go za zbyt drastyczny dla szerokiej publicznosci
(jesli ktos sie z tym nie zgadza to.. trudno, mam nadzieje remix z radoscia sie podzieli linkiem osobami zainteresowanym)
dla tych ktorym sie nei chce szukac linku - odpowiedzi koleogow powinny wam wystarczyc za opis tego co tam bylo
|
Te zdjęcia widziałem już wcześniej, ale kiedy dzisiaj na nie zpojrzałem na forum to kolejny raz mna wstrząsnęły. Sid chyba słusznie je usunął. Zastanawiam się właśnie czy takie tragedie w jakikolwiek sposób są w stanie wpłynąć na idiotów ktorzy je powodują ? Może tak, może nie...nie wiem... Myśle ze przynajmniej dla połowy tych *****i bez wyobraźni, którzy jeżdżą po pijaku, takie obrazki byłyby tylko sensacją i powodem do kretyńskich komentarzy. Wielu z tych ludzi, jak na idiotów przystało, skwitowałoby to śmiechem. Oni są niereformowalni i nawet tak przerażające dowody tragedi wynikających z jazdy po pijanemu dla wiekszości z nich nie miałyby wiekszego znaczenia. Dlatego jestem za tym żeby zabierać DOŻYWOTNIO (bez zadnych wyjątków) prawo jazdy już za pierwszym razem kiedy przyłapie sie kierowce na tym że prowadzi pod wpływem alkoholu.