Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2013, 10:38   #765
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Możesz już sobie nie zaprzeczać. I tak się totalnie pogubiłeś.
Zachwalane przez Ciebie Metro jest właśnie tym, czego tak bardzo - jak twierdzisz - nie lubisz.
Uprzejmie poproszę o konkretny przykład. Wtedy możemy dyskutować.

Cytat:
Nawet tapety w nim nie zmienisz na swoją (wiem, Wam fanbojom nie potrzebne są takie wododryski, tapety i kolory dostarczona przez M$ są idealne).
Owszem - zmienię. Jeśli nie wiesz jak (no bo skąd masz wiedzieć? ) to ja chętnie napiszę Ci 2 -zdaniową instrukcję.
Cytat:
Do tego w Windows 8.0 masz jak twierdzisz wybór - możesz używać dowolnego menu start, pod warunkiem że jest to menu metro .
Pisałem Ci o tym już 2 razy, najwidoczniej - ani razu nie doczytałeś do końca. Ale co mi tam - jak trzeba, to powtórzę i trzeci raz. Powtórzyć?

Cytat:
To co mówisz nie ma więc żadnego sensu, nie lubisz Apple a jednocześnie chwalisz rozwiązania w ich stylu. No ale jak się jest tajnym pracownikiem Apple to się nie dziwie...
Jakiś argument...? Przykład...? Cokolwiek...?

Cytat:
Po co robisz wycieczki do linuksa tez nie wiem, bo raz że nie masz o nim zielonego pojęcia, a dwa że nie na temat.
Na jakiej podstawie to stwierdziłeś? Bo to ciekawe? O ile pamiętam, nigdy nie krytykowałem Linuxa. Co więcej, uważam, że system operacyjny Linux to najlepszy na świecie system operacyjnym służący do nauki systemu Linux. Bardzo chętnie napiszę o nim jeszcze parę słów, ale nie w tym wątku i raczej nie będziesz tym zachwycony.
Cytat:
PS. Nie zamula, a dlaczego szybkie uruchamianie miałoby zamulać? Czy w Windows 8 pokazanie sześciu ikonek powoduje zamulenie? Nie widzę w tym nic niesamowitego.
Nie "stwierdziłem", że Ci się zamula, tylko "zapytałem" CZY Ci się nie zamula. Nie masz się co napinać. Kłania się czytanie ze zrozumieniem.

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 22.04.2013 o godz. 11:00
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post