Cytat:
Napisany przez Yossi
Nie wiem czy wiesz, ale w nowym menu robi si e dokładnie to samo tylko szybciej i wygodniej, a poza tym - drugie menu Start pozostaje nietknięte, w razie, gdybyś chciał sobie coś z niego poprzypinać. W pierwszy menu Start, które pojawia się po odpaleniu systemu masz tylko co, co sam chcesz tam mieć. Polecam sprawdzic samodzielnie.
|
Czytanie ze zrozumieniem...
Wiem doskonale, nie jestem aż takim głąbem - i polemizowałbym czy szybciej... a już na pewno czy wygodniej (machanie myszą na pół ekranu, kłopoty z aktywnymi rogami w aplikacjach i kontrolkach z api).
Po za tym w Win8 nie ma dwóch menu Start, nie ma w ogóle menu Start. Jest/są Ekrany Start.
Aha i jeszcze odnosząc się do poprzednich Twoich postów:
Oczywiście, że Windows 7 jest równie dobry itd. itd. itd. i obecnie nie ma sensu wgrywać Win8. Ale właśnie - tak jest teraz. Co będzie jeśli MS pójdzie w stronę kafli w przyszłych Windowsach? Wiecznie na Win7 nie będzie można siedzieć, a to ze względów bezpieczeństwa (akurat w domu to mam gdzieś), a to ze względu na sterowniki - ich brak, które wiecznie wychodzić przecież nie będą.