Dyskusja: Gra na giełdzie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2013, 17:02   #2
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Chce Ci się? Granie jest ciekawe, ale w tych czasach, nie napiszę kryzysu, bo on sam w sobie nie przeszkadza w graniu, ale niestabilności na rynkach...

Mam zainwestowane parę groszy (niezbyt dużo), bo i tak za dużo robię na pieniądze, to i niech pieniądze na mnie niech porobią troszkę, ale zdecydowanie jestem zwolennikiem inwestycji długoterminowych. Żeby grać w pełnym tego słowa znaczeniu, trzeba być naprawdę na bieżąco (szczególnie dziś), zaangażować się w to mocno czasowo, a poza tym trzeba mieć zdrowe serce i nerwy ze stali
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post