Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2013, 22:16   #18
szczuru
eŁDeZet Ma(j)ster

Data rejestracji: 05.04.2005
szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>szczuru jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Haker120 Podgląd Wiadomości
Hehe thx, a co myślicie o tym http://www.theisozone.com/downloads/...d-by-hackchip/ - że niby na konsolach nie NTSC działa OSDSYS2?
Dokładnie, sam używałem Browsera 2.00 i BBNavigatora (T-EN)

Cytat:
Napisany przez misiozol Podgląd Wiadomości
No niby fajna sprawa jak obejrzalem fimik ale mam kilka uwag, kurcze wszystko w te ichnie szlaczki japonskie nie chce mi sie uczyc znowu kolejnego jezyka 4 mi starcza n o ma pewne braki , OPL uwazam jest funkcjonalnie 100 razy lepszy, ale to wygladem jest przepiekne te przejscia kolorystyka wracaja wspomnienia do czasow swietnosci PS2 , mnie to ciekawi czy da rade odpalic OPL bezposrednio z HDD bez memorki i FMBC oraz chipa wszystko to mam ale ciagle kuszaca jest opcja wlaczasz konsole i ladnie wskakuje lista gier w OPL z dysku i obok tych na serwerze
Tak, da radę - instalujesz gry używając WinHIIP-a i edytujesz ich partycję dodając "miniOPL" (jest gdzieś na assemblerze/theisozone) - oczywiście w formacie KELF. MUSISZ mieć OSDSYS2.