Cytat:
Napisany przez andy
Prostackie? Akurat to było piękne  Pokazanie, że iP się nie rozwija i jest dla "starszych", jest mniej smart (co akurat jest prawdą)...
|
Samsunga nie lubie za marną jakość produktów, ale nie o to chodzi, bo akurat S4 to fajny telefon (o ile nie pęka sam z siebie jak poprzednik).
Jeżdżenie po produktach konkurencji jest dla mnie zawsze prostackie i chamskie i nigdzie nie napisałem, że fajnie było gdy Apple to robiło.
Jak ktoś na siłę musi się dowartościować, to zawsze najlepiej stosować niezbyt etyczne chwyty. Problem w tym, że samsungowi zdarza się nadspodziewanie często.
Jeżeli dla kogoś to jest piękne to komentować nie będę
Reklama jest według mnie tragiczna. Beznadziejnie długa, nudna, pokazuje d.ebili co chwalą się robiąc zdjęcia żeberek (!) komórką (!!) i jeszcze oznajmiają wszystkim naokoło jaki to model (!!!) i że jest nowy (!!!!)

.
Dla mnie to totalna wiocha i tyle.
Tylko fanbojom Androida moze sie ona podobać i to chyba tylko z tego względu że zachwala ten system jeżdżąc po Apple. Bo reszta puka w dno od spodu. Widziałem znacznie lepsze reklamy Samsunga (np ta z wyginanymi wyświetlaczami).
Reklama Xperii Z jest i lepsza i bardziej można się coś dowiedzieć.
http://www.youtube.com/watch?v=ikTd9g6M9mA
Tu nie mam żadnych zastrzeżeń, skutecznie zachęca mnie do zakupu