Dyskusja: karta paypal
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2013, 09:14   #11
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez lichoo Podgląd Wiadomości
nie to ze cos mam przeciwko ale odpowie ktoś na moje pytania ?
Jak jest zablokowana to nic z nia nie zrobisz , bo paypal ja zablokowal ze wzgledu na niechec zarejestrowanego uzytkownika do podania danych osobowych skanu dokumentu osobowego np. dowod osobisty jesli ja kupisz i podasz dane zostaniesz tzw. slupem wlasciciel zglosi zagubienie zmieni adres i bedzie robic trasakcje na twoich danych osobowych , proste pay pal jest instytuja swiadczoca uslugi i wymaga danych osbowych jak kazdy bank stad rejestracja jest wymagana i potrzebne sa wlasciwe dane osobowe , a zablokuja ja jak przekroczysz teoretycznie 2500euro, w realu kolo 2000euro beda chcieli dane osobowe jak nie podasz karta jest blokowana do utraty waznosci lub do podania danych osobowych zarejestrowanego na nia uzytkownika . To oznacza ze ktos wykozystal limit i ja sprzedaje . Poczytaj sobie o polityce prania brudnych pieniedzy dyrektywa uni europejskiej . Jak chcesz separacji kota od karty poszukaj sobie karty kredytowej na doladowanie nie wiem czy w polsce sa takie ale sa w europie ale i tak cie nie minie limit 2500euro.

Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
Możesz podać linka do aukcji, na której można kupić taką kartę? Pierwszy raz o czymś takim słyszę.
Nic nowego poszukaj kart platniczych na doladowanie jak do telefonu w sklepie, bardzo popularne w eruropie kazdy wiekszy sklep/operator taka posiada a w polsce np. taka

http://www.bzwbk.pl/karty-platnicze/...adowaniem.html

powiazujesz ja z kontem paypal i masz katrte platnicza paypal

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 07.05.2013 o godz. 09:40 Powód: znalazlem taka karte w polsce :P
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post