Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.05.2013, 15:41   #16043
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A skąd ty wiesz, ile komu baków wystarczy na miesiąc? Mnie np. od biedy wystarczą dwa (średnio).
Już kiedyś komuna wiedziała najlepiej, że na każde auto wystarczą trzy kartki po 12 litrów miesięcznie (na malucha 3x8, na motocykl 3x3 ).
Jakbyś miał robotę na bak dziennie, a zapewniam cię, że takie są, to tym bardziej byś tankował u ruskich żeby zmniejszyć koszty i jakoś wyjść na swoje. Albo zgodnie z prawem zwinął działalność.

Ja tu nie chcę wdawać się w politykę, ale gdyby nasze państwo robiło cos, żeby ci ludzie mieli jakieś zajęcie i za co żyć, to by nie musieli tak kombinować. Zresztą wtedy 99% z nich by tego nie robiło, no ale to nie takie proste jak wymyślanie kolejnych bzdurnych paragrafów.