Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2003, 20:57   #38
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
remix napisa***322;(a)
Witam!

Do jasnej cholery! to nie sa zdjecia zwlok czy jakichs mordow ani niczego drastycznego!!! to sa zdjecia CZLOWIEKA !!! mlodej dziewczyny, ktora spotkala straszna tragedia... przykre jak niektorzy to traktuja... jak widowisko moze i koles z adico zamiescil to ku przestrodze... ja to zamiescilem po to aby kazdy sie nad soba zastanowil i chcialem zlozyc wyrazy przejecia sie jej tragedia... przykre Sid, ze sasowales linka... trzeba bylo dopisac w temacie ze topik nie jest dla dzieci - i juz by wystarczylo.

EOT
chyba by jednak nie wystarczylo

ale masz racje co do tego, ze to przeciez czlowiek i tak nalezaloby ja traktowac. Mam tylko nadzieje, ze sa przyjaciele, ktorzy sie od niej nie odwrocili i ze moze liczyc na swoja rodzine. Zmienil sie jej wyglad, ale nie osoba, ktora sie pod nim kryje, dalej jest ta sama. Mogla sie zmienic jedynie na lepsze...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline