Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2013, 16:38   #459
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Jeżeli prędkość po LANie będzie na poziomie USB 3.0
rozbawiło mnie to :-)
tzw. fachowcy z dużych sklepów komp. się najlepiej znają już to słyszałem wielokrotnie :-)

z tego co wiem to 1GB to masz 112mb/s rzeczywistego transferu oczywiście przy dobrym routerze i dobrych kartach gigabajtowych. a USB 3.0 to min 200/mbs przy kontrolerze NEC natywny USB 3.0 będzie na pewno szybszy