Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2013, 10:28   #33
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oficjalnie nadal tego napędu nie ma w PL-rozmawiałem z chłopakami z LG -sami nic nie wiedzą -obiecali popytać wyżej i jedyne co ustalili to że nic nikt nie wie w tym temacie
Teoretycznie podobno laser BD jest przygotowany do palenia z większą mocą -ale czy w praktyka pokaże to samo?
Tak samo zakładano przy projektowaniu że optyka BD zapisze i odczyta BD XL a w praktyce okazało się że nie daje rady i potrzeba jest mocniejszego lasera.

Co do ceny to trudno strzelać tak naprawdę -M-DISC DVD od Riteka widziałem do kupienia tylko na japońskich i chińskich stronach dosyć drogo~ pojedynczo pakowany wersja Printable ok 20zł \szt-nigdzie na Amazon E-Bay itp nie ma tych płyt mimo że od kwietnia są produkowane -wydaje mi się że dużo większe szanse utrzymania się na rynku ma jednak Blu Ray M-Disc i szansa że te nośniki będą miały konkurencyjne ceny

-1114095924-0.jpg

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post