Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2013, 14:52   #186
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Dlatego drukarkę HP miałem jedną. Po skończeniu się tuszu wyrzuciłem. Moja obecna ma w sobie 4*37ml tuszu....nie rozumiem jak można wciskać taki chłam. Kropelka tuszu zintegrowana z głowicą drukującą to jakaś kpina.
Tak dokładnie jakaś kpina a jeszcze się zastanawiają czy wzorem koncernów motoryzacyjnych nie wprowadzić w przypadku najnowszych modeli obowiązku zwrotu zużytych kartridż-y przy zakupie nowych jak w przypadku uszkodzonych części samochodowych (np wtryski czy listwę zasilającą czy pompę do najnowszych aut kupisz w salonie tylko wyłącznie jak zdasz stare żeby ograniczyć regeneracje części )

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post