Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2013, 16:47   #6
misiozol
Moderator

Data rejestracji: 26.10.2008
misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>misiozol jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Dlatego drukarkę HP miałem jedną. Po skończeniu się tuszu wyrzuciłem. Moja obecna ma w sobie 4*37ml tuszu....nie rozumiem jak można wciskać taki chłam. Kropelka tuszu zintegrowana z głowicą drukującą to jakaś kpina.
Tez mialem HP tylko jedna i to przypadkiem w sumie , a teraz tylko canon od kilku ladnych latek . Ogolnie uwazam ze HP to najgorszy mozliwy wybor bo koszt do ilosci jest najwyzszy

Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Tak dokładnie jakaś kpina a jeszcze się zastanawiają czy wzorem koncernów motoryzacyjnych nie wprowadzić w przypadku najnowszych modeli obowiązku zwrotu zużytych kartridż-y przy zakupie nowych jak w przypadku uszkodzonych części samochodowych (np wtryski czy listwę zasilającą czy pompę do najnowszych aut kupisz w salonie tylko wyłącznie jak zdasz stare żeby ograniczyć regeneracje części )
Nie prawda nie trzeba zdawac starych ale trzeba wtedy zaplacic oplate za recykling

Ostatnio zmieniany przez misiozol : 05.06.2013 o godz. 16:49
misiozol jest offline   Odpowiedz cytując ten post