Dyskusja: overburning
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.06.2013, 22:23   #18
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez chriss1967 Podgląd Wiadomości
Dobrze, tylko słuchaj, to co wcześniej napisałem, o to chodzi, że overburning włączyłem poprawnie, bo inaczej włączyć się go nie da jak poprzez zaznaczenie "fiszki" w odpowiednim miejscu okienka opcje i ustawień zaawansowanych, więc nie wiem czego więcej potrzeba ! O wynikach testu już pisałem, to były różne przedziały ale zawierały się w okolicach tego co podałem. Od biedy zgodziłbym się z tą jakością wykonania płytek ale nie do końca bo tak z niczego, gdy ręce opadły mi po obcykaniu Nero, zainstalowałem program CDRWIN 9 no i...o dziwo zaczął przepalać płytkę 870 MB, niczego nie blokował jakimiś wymyślnymi komunikatami,tylko prosto ustawiłem te najprostsze ustawienia i ...poszło. Ale jest jedno ale. Program jest po angielsku i pod koniec wypalania wyskoczył niestety error więc musiało nagrać się z niepełną końcówką, od połowy niestety krzaczy, ale wniosek taki że program nie robił żadnych fochów jak Nero, cały plik da się odtworzyć w stacjonarnym odtwarzaczu CD a otwiera go nawet zmieniarka płyt CD w moim samochodzie ! Wychodzi na to, że to w programie do nagrywania jest problem a nie płytach tak do końca jak się wydaje. Więc jeśli wypalił dane (ale "podjął się" tego, nie jak Nero) tylko że nie do końca, więc pewnie gdzieś ten overburning trzeba w programie włączyć, bo wyczytałem, że program go obsługuje. Nie wiem gdzie. Może ktoś z Was wie ? Nadmieniam, że program ten wypalił plik audio o rozszerzeniu .cda
Jaka to wersja Nero ? Kiedyś przepalałem sporo, ale dawno to było.