Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2013, 12:53   #1916
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Witam

czy ktoś przymierza się do Haswella ?

bo nie ukrywam kusi mnie strasznie i7-4770K

gdyby ktoś miał proszę o pierwsze wrażenia

czy Noctua NH-D14 będzie pasowała do LGA 1150

najbardziej cieszy mnie natywne 6x SATA 6G

jeśli by moja Noctua NH-D14 pasowała na LGA 1150 ciekawe czy wystarczyło by pasywne chłodzenie bez OC.
z MBO to najbardziej mi się podoba GRYPHON Z87 zero zbędnych rzeczy tj. brak PCI brak VGA(D-SUB) i brak gniazd PS2