Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2013, 17:00   #16074
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Warszawa: Ludzie chronili się przed wodą na dachach samochodów

Cytat:
Potężna ulewa zalała Warszawę. Telewizja TVN24 informuje, że na Trasie Toruńskiej niektórzy kierowcy musieli chronić się przed wodą na dachach aut
http://pogoda.interia.pl/wiadomosci/...odo,nId,979989

A ja sobie w tym czasie jechałem przez Grochów, najpierw schroniłem się pod balkonem, na mnie miejsca starczyło, na rower nie, ale pan bezdomny się przyplątał, pachniał tak zastanawiająco, że doszedłem do wniosku, że urwanie chmury mi nie straszne. . Po przyjeździe do domu, skórę na dłoniach i na stopach miałem pomarszczoną, jakbym za długo w wodzie siedział.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post