Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.06.2013, 20:00   #1922
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wiem że LGA 1150 to Haswell ale wspominałem że SB i IB pod LGA 1155 miały problem z obsadzeniem 4 banków pamięci na niektórych MBO z niektórymi ramami.
i może się to powtórzyć przy Haswellu

ktoś na forum tu pisał nawet w tym temacie o ile się nie mylę ze owego czasu zainwestował w i7 na LGA 1156 sporo $ Ja tak samo w październiku 2010 też sporo dałem za i7 pod LGA 1366 i nie żałuje 2,5 roku sprzęt daje rady. Ale są powody że czas zmienić na coś nowszego

odpuszczam LGA 2011 bo to platforma jednak nie dla mnie :-) nie to że droga ale chyba poza Ivy-Bridge-E już na nią nic więcej nie wyjdzie a LGA 1150 ma przed sobą na pewno jeszcze Brodwella