Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.06.2013, 23:15   #864
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
A ja sie zgadzam z andym. Na początku lekki szok, ale naprawdę da się tego używać. To, co mi się podoba, to historia ostatnich operacji po zalogowaniu. Tego mi brakowało zawsze, bo poprzednio trzeba było ten jeden klik zrobić. Poza tym, w większości ekrany zostały te same lub tylko nieco się zmieniło, a reszta to nakładka graficzna. Wykonanie przelewu teraz wygląda dużo prościej, podoba mi się budżet i możliwość skategoryzowania wydatków itp. Ogólnie, na początku byłem dość sceptyczny, ale z dnia na dzień wygląda to coraz lepiej. Nie podoba mi się tylko, że wylogowuje mnie automatycznie po jakimś czasie. Przez to notowania giełdowe się wyłączają :/ Poprzednio mimo, że sesja już wygasła, to strona się nie przeładowywała. Ale to jedna z niewielu rzeczy, które zauważyłem, a które mnie denerwują.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post