Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2013, 11:02   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
A ja sie zgadzam z andym. Na początku lekki szok, ale naprawdę da się tego używać. To, co mi się podoba, to historia ostatnich operacji po zalogowaniu. Tego mi brakowało zawsze, bo poprzednio trzeba było ten jeden klik zrobić. Poza tym, w większości ekrany zostały te same lub tylko nieco się zmieniło, a reszta to nakładka graficzna. Wykonanie przelewu teraz wygląda dużo prościej, podoba mi się budżet i możliwość skategoryzowania wydatków itp. Ogólnie, na początku byłem dość sceptyczny, ale z dnia na dzień wygląda to coraz lepiej. Nie podoba mi się tylko, że wylogowuje mnie automatycznie po jakimś czasie. Przez to notowania giełdowe się wyłączają :/ Poprzednio mimo, że sesja już wygasła, to strona się nie przeładowywała. Ale to jedna z niewielu rzeczy, które zauważyłem, a które mnie denerwują.
No ok - ale to już dwie osoby piszą o jednej nowej funkcjonalności - liście ostatnich operacji. Zgadzam się - przydatne, ale tak samo można to było zrobić w starej wersji.

Zgadzam się też, że stara wersja była/jest już trochę archaiczna. Dla mnie co prawda ważniejsza jest funkcjonalność, ale ok pewne zmiany można już było wprowadzić. Tylko nie aż tak daleko idące i zbytnio w stronę tabletów i komórek. W ogóle teraz coraz więcej serwisów widzę idzie w takim kierunku. Jakby internet nie było już dla komputerów. Jeden z ostatnich przykładów AntyWeb, a o Allegro, z którego już prawie nie korzystam, nie będę nawet wspominał..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post