Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2013, 13:46   #4524
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Rozwiń proszę te skróty COK i DUK .
Mnie umowa kończy się z PLAY za równe 3 miesiące. Płacę teraz 110 złotych za nielimitowane smsy (potrzebuję), 800 minut, które są mi zbędne (wystarczy ~300), 2GB internetu (tyle potrzebuję).

Ciekaw jestem za ile byłbym w stanie wywalczyć pakiet jak wyżej, z 300 minutami z umową na rok i bez telefonu? Ile teraz to "powinno" kosztować?
COK - Centrum Obsługi Klienta; DUK - Dział Utrzymania Klienta

Ja za 85 zł/mc, przy umowie z telefonem, dostałem kilka miesięcy temu w Plusie 600 minut do wszystkich (oczywiście do Plusa nielimitowane) i 2,5 GB (bez dodatkowych kosztów w razie przekroczenia tego limitu, jest możliwość że zwolni - jak dotąd nie miałem okazji przetestować czy rzeczywiście zwalnia, ale podobno nie zawsze). 1 minuta jest wymienna na 1 SMS, przy czym za 5 zł brutto mogę wykupić pakiet 300 esemesów do wszystkich.

W Twoim przypadku nawet to, co standardowo oferuje Ci Play jest raczej atrakcyjne. Jako przedłużający umowę bez telefonu możesz wziąć Formułę M za 59 zł na 12 m-cy. Tam jest 800 minut/esemesów do wszystkich miesięcznie i 2 GB transferu (po wykorzystaniu mogą uciąć prędkość, ale dalej jest). Jeśli wystarcza Ci 300 minut rozmów, to zostawałoby Ci jeszcze 500 esemesów - trudno mi powiedzieć, czy to by Ci starczyło, jeśli nie to musisz szukać czegoś innego. W tej ofercie następny "krok" to już 99 zł, z nielimitowanymi minutami i esemesami plus 2,5 GB transferu - ale nie wiem, czy opłaca się za to dopłacać 40 zł.
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post