Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2013, 16:14   #6
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Szkoda mi trochę czasu na jabłkowe dyskusje z Tobą Yossi. Cierpisz na jakiś rodzaj amnezji połączony z brakiem rozumienia czytanego tekstu. Bez obrazy, ale do takiego wniosku można dojść po kilku ostatnich postach.

Prześledźmy więc:

Napisałem, że *zgaduję*.

Mam w sobie nieograniczone pokłady uprzejmości, czytam wszystkie posty. Również Twoje, które nijak się nie odnoszą do tego co napisałem. Dowód masz wyżej. A więc co ma "wygląd My Little Pony" (w nowym iOS7, z czym się zgadzam) do skeumorfizmu (których w iOS7 nie ma, przynajmniej sądząc po screenach)? Czy wg. Ciebie jak ikony są kolorowe i wykonane z pietyzmem to jest to My Little Pony? No tak, zapomniałem, że dla Ciebie idealne ikony są w Win8 - część pamiętająca Win 3.11, część pochodzi z siódemkowego Aero, a część jednokolorowa i płaska, w akompaniamencie jednokolorowych belek na pół ekranu. Genialne połączenie, Cloude Monet byłby dumny...
Mogę wyszczególnić odpowiedzi na każde s Twoich pytań, tylko nie wiem , czy ma sens udzielanie odpowiedzi na pytania, na które doskonale znasz odpowiedzi.
Przed II WŚ był taki doskonały, żydowski dowcip, który kończył się stwierdzeniem: "ja jestem wielki cadyk i on jest wielki cadyk. Ja wszystko wiem i on wszystko wie. To o czym my jeszcze mamy rozmawiać?"

P.S. Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy też ilość emejzingu na ostatnim Keynote nie była wystarczająca dla inwestorów?

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 13.06.2013 o godz. 16:21
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post