Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2013, 10:40   #4531
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Właśnie sprawdziłem - wyszło mi, że dziennie wysyłam 130 smsów, więc ten unlimited jest mi niezbędne :-).
Pakiet nielimitowanych SMSów do wszystkich sieci - 10 zł brutto.
Połączenia wewnątrz sieci i na stacjonarne - bez limitu.
1GB netu - 25 zł.
Abonament - 12,30 zł i za to pakiet ze 110 zł na rozmowy i SMSy. RePlay Ekstra Rozmowy w Firmie GU.

Czyli net jest bez sensu. Ma sens dual sim i Aero2 czy jakiś prepaid internetowy.

Inna opcja - Red Bull MOBILE na Kartę. Przy doładowaniu za 50 zł masz 2GB netu i za 10 zł wykupujesz pakiet nielimitowanych SMSów i zostaje 40 zł do wygadania. I co ważne ważne to jest przez dłuższy okres - więc możesz doładowywać rzadziej i wyjdzie to taniej, niż 50 zł/mies a do tego kasa nie przepada, jak przy abonamencie. A jak nie zależy Ci na szybkości netu (bo po przekroczeniu 2GB tylko zmniejszą prędkość), to wystarczy załadować 50 zł i przez trzy miesiące wydasz z tego 30 zł na nielimitowane SMSy a 20 zostanie na przegadanie.

Generalnie trudno znaleźć sensowną ofertę nie internetową z sensownymi pakietami internetu. Łatwiej w prepaid. Z kolei przy ofercie internetowej - ciężko o SMSy nielimitowane.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online