Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2013, 06:47   #662
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez groh.v Podgląd Wiadomości
Jeszcze raz proszę o pomoc w zmianie biosu na niższy. W nagrywarkach DVD nie było z tym problemu. Pozdrawiam.
Jedyna metoda o jakiej słyszałem która działa w serii Lite-on IHBS i ich OEM-ach
to tak zwana "unlocked flasher" -czyli musisz mieć -znaleźć odblokowany firmware PL01 i go wgrać a następnie już oryginalny firmware PL05.
Do tego ta metoda dotyczy podobno tylko modeli wyprodukowanych do lipca 2011.
Sam nie robiłem -więc opieram się na tym co słyszałem.

http://club.myce.com/f44/ihbs112-pl0...0/#post2669941

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post