Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2003, 11:50   #50
TOMMYx
Gość

Cytat:
memorando napisa***322;(a)
Niech moderator mnie wywali ale powiem tommyx ty idioto jeden nie masz serca? jesteś wyzuty z uczuć bezdusznym !!@@!$ i tyle po licho dajesz linka!!!
Po pierwsze - licz się ze słowami, tak możesz się odzywać do swojej matki albo ojca, nie do mnie.
Więc teraz ładnie mnie przeproś, zanim to się źle dla Ciebie skończy.

Cytat:
memorando napisa***322;(a)
dziewczyna nie ważne jak wyglada ale to jest ważne że ukazując jej zdjęcia narusza się jej godność ona czuje ma dusze nie wiem co za wariat te zdjęcia dal po prostu powiesić wszystkich ktorzy cudze nieszczęście obnażają nie ważne jak ona wygląda jak ktokolwiek wyglada ale ważne co czuje a dawanie tego linka i ukazywanie tych zdjęc to skrajny przypadek pozbawienia uczuć godności ona nie ma szans się bronić przed ukazaniem tych zdjęć ale na pewno cierpi po cholere daleś linka?!!! qrcze poryczalem się buuuuuuu
Przeczytaj, co napisałeś....
Chyba nie czytasz tego, co sam wypisujesz, takie typy, jak Ty, są najgorsze. Gorszego "byleco" ciężko jest znależć.
Wiesz co to jest godność ?? Poczytaj sobie => słownik j. polskiego.
Można ewentualnie naruszyć prywatność tej dziewczyny, nie jej godność.
Aby dziewczyna godnie żyła, potrzebuje NIE takich ludzi jak TY, ona nie potrzebuje Twojej ŁASKI, LITOŚCI i PŁACZU. Gdyby zobaczyła, że tacy: jeden z drugim użalają się nad nią, to dopiero by był dla mniej koszmar.

Właśnie, że KAŻDY powinien zobaczyć te zdjęcia. KAŻDY JEDEN.
Po to, aby wiedzieli, co może się wydarzyć w takich sytuacjach, a także po to, żeby zobaczyli tą dziewczynę i powiedzieli nie to co TY - memorando, że "buu popłakałem się", tylko, żeby powiedzieli "no cóż, ważne, że przeżyła, że może nadal cieszyć się życiem ."
I mogę się założyć, że to jest teraz najważniejsze dla tej dziewczyny - ŻYCIE.

I jeszcze jedno - nie rozumiem, jak może ktoś napisać, że te zdjęcia go przeraziły, że są drastyuczne ? Co WY jesteście niepoważni ? Co tam zobaczyliście ? Potwora ? Jakieś straszne zwierze ? Czy młodą dziewczynę, której los wyznaczył inną ścieżkę, niż pozostałym ludziom ?
Mi się zrobiło bardzo przykro, gdy zobaczyłem te zdjęcia, ale dlatego, że takie bezmyślne postępowanie człowieka utrudniło życie tej dziewczynie.
Nie dlatego, że zdjęcia były drastyczne.
Tacy niepoważni ludzie, jak memorando nie powinni w ogóle udzielać się w takich dyskusjach.

Niektórzy słusznie tutaj napisali - mogę z czystym sumieniem podać im dłoń. A mianowicie, że najważniejsze jest wnętrze człowieka. Nie ważne, czy jest czarny, czy biały, czy ma pocieta twarz, czy może nie ma nogi, ważne jest WNĘTRZE.

BTW Do Moderatorów:

Pamiętacie topic: "Impreza Online, od 18 lat, etc.."
Pamiętacie, ile tam było zdjęć roznegliżowanych kobiet ?
I napiszcie mi, czy usunęliście je ? NIE !!
A dlaczego, przecież sami wiecie, sami to przyznajecie, że pisząc w temacie: od 18 lat, tylko oglądalność takiego topic'a przez osoby niepełnoletnie zwiększy się. I co może usunęliśice kilka tych zdjęć, gdzie to były widoczne narządy płciowe, ale reszta została.
I co, uważacie, że panienki z gołym tyłeczkiem i gołymi cycuszkami
powinny oglądać osoby, które posiadaja mniej, niż 18 lat
Wg którego regulaminu ?

To tyle z mojej strony.