Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.06.2013, 00:08   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Patrix, co to jest to "stockowe"?

Ja w końcu złożyłem nowy zestaw i nie powiem, po tygodniu testów uważam, że wyszedł miodzio. A co w nim:

- CPU intel i5 4670K - niby 3,4GHz, ale jednym pyrgnięciem poszedł na 4,2GHz. Więcej nie goniłem, bo na boxowym chłodzeniu jedzie, choć jak sprawdzałem temp. wzrosła zaledwie o 4-5 stopni.
- Mobo Asus Z87-A
- 2x4GB pamięci kingstonowych 1600 greyów xmp
- grafika Asusa GTX 660 DCU II - cichutka i fabrycznie podkręcona (dzięki Sobrus)
- SSD 120GB od Kingstona HyperX 3K - niezła sztuka, w ATTO dała 3 miejsce w zestawieniu w tej chwili.
- jakiś Seagate 1TB, jakaś nagrywarka greenowa od Asusa
- obudowa Thermaltake'a Commander GS II - tu jestem najbardziej zawiedziony, większe gówno trudno spotkać
- klawiaturka Logitecha K800, bezprzewodowa, podświetlana - wreszcie mogę swobodnie stukać po nocach. Mysz oczywiście M705 do kompletu.
- Monitor w końcu stanął Dell 2713HM - biłem się długo z myślami nad tym panoramicznym 29", ale jak zobaczyłem, że w pionie on ma mniej niż moja obecna 24" od Samsunga, to podziękowałem. I nie żałuję. Jednak rozdziałka 2560x1440 to już jest coś.

Podoba mi się, musiałem się pochwalić

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 24.06.2013 o godz. 00:11
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post