Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.06.2013, 20:34   #1937
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
Świetny, mocny sprzęt. Jestem ciekaw ile wyniósł Cię razem z monitorem? Bo to na chwilę obecną potężna maszyna, a i SSD nie są tanie, obstawiam na ~6k za całość.

Jaki masz zainstalowany system? :-)
Bez 125 zł Posadziłem W7 64b, do W8 nie mogę się przekonać.

Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Chcę na integrze dostępnymi środkami na Mobo uruchomić dwa monitory high end... powyższe posty świadczą, że nie jestem pewien czy grafika podoła (temat otwarty).
Jak pisałem na priv, jeśli uda mi się skombinować, czy kupić kabelek z miniDP, to to spróbuję przetestować jej możliwości. Trochę mi szkoda kupować mini DP, bo na GTX660 jest pełnowymiarowy DP i tak chcę podłączyć monitor zostawiając DVI wolne. Ale zobaczymy co się uda zrobić

Natomiast urzekła mnie jedna rzecz - niby znam pivota z wcześniejszych monitorów, ale obejrzenie _całego_czytelnego_ serwisu wirtualnej polski na jednym ekranie - bezcenne

-pivot.jpg

Co do obudowy - ten Thermaltake to żenada, ale jakieś 2 miechy temu wziąłem do starego kompa obudowę SilentiumPC Gladius M40 Pure Black/ - z czystym sumieniem mogę każdemu polecić. Przewiewna, cicha, choć w standardzie 2 wentylatory (regulowane z zewnątrz), rewelacyjny zewnętrzny bay na dyski SATA, całość wyłożona filtrami mesh i zero kurzu w środku i przemyślane wnętrze umożliwiające ułożenie i prowadzenie kabli. Normalnie cudo. Gdyby nie to, że przyciski ma na górze, a drugi komp miał wejść we wnękę w biurku, to nawet bym nie szukał niczego innego. @Patrix, obejrzyj i rozważ, świetna konstrukcja.

Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
w sumie to wystarczyło by mi coś na B85 lub H87 bo nie mam zamiaru robić OC. ale żadnej sensownej propozycji z Asusa i Gigabyta nie widziałem

procek to na 99% będzie i7-4770 i chyba będzie bez "K" bo obecnego i7 przez 2 i pół roku nie podkręcałem więc nowego też nie będę
Wiesz, też nigdy nie byłem zwolennikiem kręcenia i nigdy tego nie robiłem w domowych kompach, ale przy tej różnicy w cenie procków stwierdziłem, a co mi szkodzi spróbować. Nie bawiłem się w żadne ręczne nastawy napięć, czy innych, bo na razie przynajmniej procek pracuje na boxowym chłodzeniu - przestawiłem tylko w biosie ze 'standardu' na 'performance' i procesor ruszył @4,2GHz, a temperatury podniosły się ok. 4-5 stopni przy obciążeniu. Jak dla mnie bomba, więc tak zostawiłem
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post