Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.06.2013, 14:05   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Masz w zestawie

Windows bym za darmo nie chcial...
moze sie kiedys przelamie zeby sprobowac, bo moja jedyna stycznosc z Mac OS X kilka lat temu nastawila mnie bardzo zle do tego systemu
ale nie skreslam go - Windows czy Linux tez potrafi w jednej chwili pieknie dzialac, w innej nic sie nie da zrobic - moze trafilem na zly moment

tylko nie wydam 5000 PLN na kompa zeby to sprawdzic
chyba zeby miec pewnosc ze w razie czego da rade wrzucic tam linuxa 12 godzin pracy na notku z i5 - to do mnie przemawia
sprzetem marzen jest Panasonic ToughBook CF-31
http://www.cdrinfo.pl/news/panasonic...k-cf-31-31150/
ale to juz sa kosmiczne pieniadze jak dla mnie, a w dodatku nie jest pozbawiony wad (smiesznie niska rozdzielczosc ekranu)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post