Cytat:
Napisany przez Berion
Ale żaden bezprzewodowy (ok, no name'y na IR, ale chyba nie o takie bezprzewodowe Ci chodzi  ) i jedynym tym najlepszym zawsze był DS. ;P
|
Wiem, że żaden pad nie dorówna oryginalnemu Dualowi. Starsi mi kupili PSone w 2001 roku, na tych padach gram do dziś - mój brat miał DS1 z zestawu, ja męczyłem się przez 3 lata z tanimi przewodowymi padami, które psuły się co 3 miesiące. Najdłużej chyba wytrzymał jakiś pad z Manty z 8 miesięcy go miałem, ale potem kupiłem sobie drugiego DS1 i jest dziś w lepszym stanie niż ten co był z konsolą (mojemu bratu wysiadł "Start" i "Select" właściwie to nie wiem czemu, bo tego się w zasadzie nie używa, bardziej bym zrozumiał gdyby w moim padzie wysiadł "kwadrat" od napieprzania boosta w FFVIII

Chodzi mi o pada jakiejś w miarę ogarniętej firmy, która nie zajmuje się elektroniką od wczoraj. No chyba, że przykłady podane wcześniej w dyskusji są już ostatecznym stadium rozwoju bezprzewodowych padów do PS2
Na początku dyskusji jakiś jegomość chwalił bardzo pada HAMY, mówił że Logitechy wysiadają... Może to dobry kierunek