Dyskusja: Pady do PS2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2013, 11:59   #14
Halas19
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.06.2012
Halas19 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Ale żaden bezprzewodowy (ok, no name'y na IR, ale chyba nie o takie bezprzewodowe Ci chodzi ) i jedynym tym najlepszym zawsze był DS. ;P
Wiem, że żaden pad nie dorówna oryginalnemu Dualowi. Starsi mi kupili PSone w 2001 roku, na tych padach gram do dziś - mój brat miał DS1 z zestawu, ja męczyłem się przez 3 lata z tanimi przewodowymi padami, które psuły się co 3 miesiące. Najdłużej chyba wytrzymał jakiś pad z Manty z 8 miesięcy go miałem, ale potem kupiłem sobie drugiego DS1 i jest dziś w lepszym stanie niż ten co był z konsolą (mojemu bratu wysiadł "Start" i "Select" właściwie to nie wiem czemu, bo tego się w zasadzie nie używa, bardziej bym zrozumiał gdyby w moim padzie wysiadł "kwadrat" od napieprzania boosta w FFVIII
Chodzi mi o pada jakiejś w miarę ogarniętej firmy, która nie zajmuje się elektroniką od wczoraj. No chyba, że przykłady podane wcześniej w dyskusji są już ostatecznym stadium rozwoju bezprzewodowych padów do PS2
Na początku dyskusji jakiś jegomość chwalił bardzo pada HAMY, mówił że Logitechy wysiadają... Może to dobry kierunek
Halas19 jest offline   Odpowiedz cytując ten post