Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2013, 18:47   #6
CeKa
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.03.2013
CeKa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Y2J napewno nie masz co liczyć na egzemplarz PS3 tak trwały jak PS2. Dlatego ja szukałem ogólnie PS3 mógł być FAT a mógł być SLIM, Super Slim nie wchodził w gre z wiadomych przyczyn .
Przy kupnie zwyczajnie trzeba mieć farta, bo powiedzmy sobie szczerze po konsoli nie widać ile i w jaki sposób była używana, po zużyciu Pada można niby coś powiedzieć, ale czy nie zmienił już wcześniej tego nie wiadomo.
Ja słyszałem że FATy mają lepsze chłodzenie i bardziej wytrwałe. Ile w tym prawdy nie wiem. Z PS2 pamiętam tak samo było że mówili że SLIMy sie grzeją bardziej, tak naprawde to ich wadą jest brak możliwości podpiecia HDD, a napewno ogromnym pplusem malutkie gabaryty... A co do PS3, nie mogłem uwierzyć że SLIM jest tak wielki, przy niej nawet PS2 FAT wygląda na małą
A kupując konsole kierowałem się też tym że już bedzie tylko coraz ciężej dorwać dobry egzemplarz PS3 z możliwościa downgradu, a do tego doszło chorobowe no i łyknąłem Do tego TV 32'' i nic mi wiecej nie trzeba, tyle co ja gram myśle że posłuży mi latami.
Prędzej klęknie TV bo robi również za monitor do PC
Jak kupisz dobrą PS3 to napewno się nie zawiedziesz, tyle.
A jak szukasz no to szukaj modele do CECH 2504b Data Code 0C, nie wyższy, mi akurat trafiła się taka, jedna z najnowszych w których można robi downgrade.
I też nie patrz na to że skupuje i sprzedaje. Zazwyczaj kupują Flashują, wgrywają CFW i sprzedają, przy okazji może wyczyszczą w środku, zmienią paste. A dopóki chodzi to chodzi, kiedy uklęknie nie przewidzisz
CeKa jest offline   Odpowiedz cytując ten post