Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2013, 20:40   #6
Y2J
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.02.2013
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Berion, dobrze wiedzieć, dzięki. Czuć tą zajawe na tym forum, nikt nie odcina się od starych konsol, "scena" to już w ogóle kosmos, nigdy bym nie pomyślał że możliwe są takie rzeczy (granie z HDD itp).

Sprzedawca od konsoli 160GB HDD CECH 2504a data code 0C stwierdził że mimo remontu damy radę to jakoś podłączyć i sprawdzić więc pozostaje się tylko umówić. Zarzeka się że cały zestaw jest w stanie idealnym, nawet pudło i rzeczywiście zdjęcia zdają się to potwierdzać. Mówi że teraz wakacje, nie ma czasu i ochoty na granie a poza tym szykuje się już na PS4. Trochę to naciągane jak gacie po tacie ale co mi tam, grunt żeby konsola działała i była w dobrym stanie. Cena = 550 zł, do tego dorzuca kabel HDMI (choć to może być jakiś lipny za grosze akurat) więc myślę że nie jest źle.

Co do oprogramowania to powiem Wam że na pewno na razie odpuszczę temat, od zimy nagrywaliśmy płytę (jestem realizatorem i producentem - droid work) i jestem trochę 'zasiedziany' delikatnie mówiąc, przypominam Big Boss'a po 9 letniej śpiączce z traileru MGSV Teraz mam zamiar kupić sobie rower i zaznać trochę tlenu. Kupię sobie ewentualnie MGS4 lub GTA IV w platynie i to mi na razie powinno wystarczyć, tym bardziej że mam PS2 z 96 tytułami na HDD.
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post