Dyskusja: Linux
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.07.2013, 22:34   #177
pali8
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 17.05.2013
pali8 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Jakoś na to nie wpadłeś, tylko zacząłeś znowu pisać smutki...
Znowu chcesz podwórkowym chamstwem pokryć swoje dyletanctwo?

To będę szczery i na tym zakończymy naszą znajomość.

Napisałeś 800 postów po 7000 znaków o bibliotekach Apple vs. bezpośredni dostęp do pliku a wychodzi na to, że nie potrafisz zapisać pliku!
Jak małpa w różowych szpilkach zapisujesz plik i nie wiedziesz gdzie!

Delikatnie pokazuję ci absolutne podstawy programowania: stderr. Nic! Zero! Uznałem, że polecanie find byłoby złosliwością, ale widzę że przeceniłem, jak zwykle.

Mówię wprost: dopisz ścieżkę do pliku. Nic nie rozumiesz! Nie dopisałeś tej ścieżki tylko w końcu jak małpiszon znalazłeś te pliki! I po raz kolejny wklejasz ten ohydny kod.

Wiesz czemu sobrus nie zauważył twojej cudacznej niezdarności? Bo on tego "kodu" nie przeczytał. Od czegoś takiego zaśmiergną oczy gimnazjaliście. Dostałbyś pałę w gimnazjum za polinglish. Czytałeś kiedykolwiek jakąś książkę o programowaniu? Czego cię uczyli w tej policealnej szkółce niedzielnej? Ty śmiesz nazywać się inżynierem?! Ty jesteś NULL nie inżynier.

A mogłeś powiedzieć że nie rozumiesz wyjaśnień, żadna ujma.

I jeszcze ja naiwny ci literaturę polecam i hit IT: Pandas, to mi coś tam blekoczesz, zamiast zapytać jak tego użyć.

I mierzysz to łącze w arcydurny sposób, żeby jakiemuś adminowi dupę zawracać, żeby przez minutę musiał ze zdumieniem wpatrywać się co to za idiotyzmy dostał!

Nie odzywaj się do mnie nigdy więcej. Możesz tu sobie blekotać co chcesz, nie przeczytam. Jak chcesz mi udowodnić, że mylę się, to posortuj te wyniki i powiedz z jaką wydajnością to zrobiłeś. To jest I rok IT. Jestem dziwnie pewien, że nie masz pojęcia o czym ja mówię.

Bye
PS Bartez, możesz mnie zbanować czy post skasować, ale BŁAGAM!!!! weź mu coś powiedz! Zrób mu jakiś dział dla esów! Przecież to dzieci czytają! Przecież Ty rozumiesz co on tu za bzdety opowiada!
pali8 jest offline   Odpowiedz cytując ten post