Dyskusja: Linux
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.07.2013, 23:56   #186
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Dlaczego nie pochwalisz się jaki ty kierunek skończyłeś? Wstyd? No bo ja na twoim miejscu bym się wstydził. (Taka malutka riposta)
.....
Cytat:
Napisany przez pali
Odpowiadając na twoje pytanie: ukończyłem szkołę specjalną dla dzieci pod specjalnym nadzorem i jak już ci mówiłem trzy razy: nam tam wszystko powtarzali trzy razy, więc dobrze zapamiętałem.

Natomiast skoro nie wiesz czym jest wydajność algorytmu, o którą pytałem, to polecam:
Piotr Wróblewski "Algorytmy. Struktury danych i techniki programowania" Helion.

O twoim stylu: "Wysokie C" Marek Kotowski, Lupus

Specjalnie wybrałem, bo są kradzione w sieci, a to bardzo dobre pozycje.

Czytaj, ucz się, nie bądź leń bo Babilon czyha.

Pozdrawiam
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post