Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.07.2013, 13:30   #4559
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
juz teraz, zaraz, bym wymienil mojego smartfona na jakiegos Solida
tylko jednej funkcji mi tam brakuje - access point (zeby net sial po wi-fi)
dla tej funkcji bym zrezygnowal ze smartfona - bateria i stabilnosc systemu pozostawiaja sporo do zyczenia
a tak to problem - Xcovery trzymaja za krotko, Solidy nie daja mi uniwesalnosci, jakiej oczekuje a sprawe zalatwil by tablecik dodatkowy, ale musze miec access pointa w kieszeni, modemy mobilne trzymaja za krotko, inne smarty albo nie sa wodoszczelne albo kosmicznie drogie albo jedno i drugie

heh, zawsze jakies kompromisy...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post