Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.07.2013, 10:46   #1959
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Ale kupno takiego proca spowoduje, że na innych rzeczach trzeba będzie oszczędzić...
Ja to dziwny jestem i lubię rozbudowywać kompa.

Dlatego jak zmieniam MB, to zawsze biorę pod uwagę perspektywy i najszybszy w danym momencie procek obsługiwany przez nią. A kupuję jeden z najtańszych procków w danym momencie (zazwyczaj i tak z zapasem spełnia większość moich wymagań - chociaż wiadomo, że do obróbki wideo i na najszybszy można ponarzekać ) a po jakimś czasie robię upgrade do mocnego procka - który w tym momencie jest już niezbyt mocny. I tym sposobem na starcie mam lepsze inne komponenty a globalnie w całym żywocie takiego zestawu jest ładnych kilka stówek tańszy.
I to jedna z przyczyn, że mam AMD które "trochę" bardziej przywiązuje się do podstawek.