Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2013, 09:26   #3915
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No ostatnią pułapkę trudno mi polecać, choć jednocześnie nie jest aż tak tragiczna jak sporo osób pisze. Ale fakt też, że jest.. zbyt płytka - cała fabuła mieści się tam w zasadzie w trzech lokalizacjach, między którymi jest krótkie przejście i.. to wszystko. Płytka i prosta do zdecydowanej przesady. To w sumie największa wada filmu.

Olimp w Ogniu nawet mi się podobał. Z odpowiednim przymrużeniem oka przyzwoita sensacja, trochę w stylu Transformersów (jeśli chodzi o sposób realizacji, użycie muzyki itp.).

Z podobnych filmów wczoraj obejrzałem ostatnich wściekłych, ale generalnie jestem roczarowany. Po ocenach spodziewałem się tego, co w poprzednich częściach, ale trochę lepszego, a dostałem znowu takie typowo głupawe kino, gdzie twórcy do końca nie mogą się zdecydować, czy robią poważną sensację, głupią komedię, czy jakiejś sf.. A wychodzi głupi i miejscami już małostrawny mix. I to trudno mi polecić, bo zwykłe przemrużenie oka już nie wystarcza...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post