Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2013, 12:27   #5
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Drugi problem jest taki, że przy łączeniu FTP z Xbox'em, pojawia się lista partycji na konsoli, ale w przeciwieństwie do innych klientów FTP, obok litery partycji mam daty w ich nazwach i przy próbie wybrania takowej dostaje komunikat że nie ma takiej ścieżki. Te same ustawienia w np. FlashFXP i problemów takich nie ma. Od dawna Xbox stoi w pudełku, ale tak przy okazji mi się o tym przypomniało - i do dziś nie wiem czemu tak się FZ zachowywała.
Zrzuć ustawienia połączenia do Xbox'a w FZ.

Cytat:
Problem trzeci to połączenie z CDRinfo.pl. Staje mi na:
Kod:
Odpowiedź 500 Illegal PORT command. Polecenie: PASV Odpowiedź 227 Entering Passive Mode. Polecenie: LIST
Chłopie musisz się leczyć jak Ci w takich momentach staje HY HY HY

A tak poważnie to problem z wybraniem portu dla poleceń. Program przełącza się na Passive Mode i ma problem z pobraniem katalogu.