Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2013, 16:16   #9
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
I to jedna z przyczyn, że mam AMD które "trochę" bardziej przywiązuje się do podstawek.
Ale też nigdy nie wiadomo, co będzie jutro. Przypomnij sobie intelowski socket 775 - przecież ta podstawka przeżyła niemal wszystkie P4 (poza całkiem pierwszymi pod S487) i potem współpracowała z C2D. Obecnie wszystko się przewróciło do góry nogami - iX mimo już czwartej generacji wcale nie są obecne na rynku dłużej, a przecież co generacja to nowa podstawka - ale nie wiadomo, czy i kiedy AMD też tak zacznie mieszać w podstawkach, a Intel czy i kiedy przestanie - wraz z płytą główną żaden producent nie daje niestety pisemnej gwarancji, że przez tyle a tyle lat będzie ją wykorzystywał.

Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Ja zaczynałem od cyrixa , potem było pentium 200 mmx!
A teraz co masz?
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post