Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.07.2013, 10:06   #4
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Szoners Podgląd Wiadomości
Płyta to maxell 2.4-8X dałem za nią 5zł, sprzedawca bardzo ją zachwalał.
Dodam, ze miesiąc temu nagrywałem na DVD+RDL Verbatim i było ok.
Formatowanie - wiem, że się nie da formatować ale tak mi pisze gdy włożę każdą inna nową płytę.
Da się coś zrobić, żeby ta płytka ruszyła?

Ps. Ta nagrywarka to w ogóle dobra czy nie bardzo? ;[
Tylko Verbatim DL i nic innego do nowych nagrywarek DVD-chcesz nagrać Maxell DL musisz kupić starszyznę NEC ,Pioneer

Maxell DVD+R DL-Ritek S04(066)

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post