Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.07.2013, 09:14   #9
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mamy i używamy ceramiczną od 2 lat. Nie wiem co piszecie o długim nagrzewaniu, może macie na myśli jakieś ciężkie? Takie to się długo nagrzewają z innych powodów.
Moja patelnia jest lekka, jak zwyczajna, czy z teflonem. Po dwóch latach nic nie odłazi, nic się nie dzieje. Dużo lepsza od teflonowej. z przywieraniem też jest lepiej niż na teflonie - sporadycznie coś tam przywrze, ale generalnie nie ma z tym problemu. Kobieta smaży na niej wszystko i właśnie ją spytałem, czy zauważyła któreś z wymienionych przez was zjawisk. Odpowiedziała: NIE.

Kosztowała 3 dychy. Były też inne i drogie i ciężkie, ale mi nie potrzebna patelnia z wyższą filozofią.