Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.07.2013, 20:19   #30
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez anmedia Podgląd Wiadomości
Dzieki za linki, szkoda ze nie robisz zdjec okladek, pudelek w oryginale. Latwiej byloby rozpoznac.

Tak mi sie przypomnialo jak piszemy o nagrywaniu. Mam plyty CD-RW x10. problem w tym ze znalezienie takich plyt z maksymalnie x4 jest prawie nie realne a jesli juz to koszt okolo 80zl za 10szt. Kiedys probowalem jednym z programow do nagrywania zmniejszac zapis do maksymalnie x2 ale z uporem maniaka nagrywarka zapisywala x10. Mam sporo muzyki i musze zgrac je na MD, ale mioj CD po wymianie optyki na oryginal nie bardzo chce czytac plyty z zapisem wyzszym niz x4. Czy istnieje mozliwosc zmniejszenia szybkosci aby nagrywarka nie palila z taka szybkoscia. Mam nowe swieze plyty Verbatima CD-RW ale podczas odczytu plyta "przeskakuje".
Jak bym miał każde pudło fotografować to nic innego nie mógłbym zrobić również bez tego kończy mi się dopuszczalna wielkość MB na dodawanie załączników więc nie długo nic już nie będę wstawiał tutaj

Płyty JVC które miałem tak wyglądały

JVC DVD+R - made in Japan

Co do wolniejszego zapisu to zapisze nagrywarka tak jak jest zapisane w firmware -nowe modele mają najniższą prędkość x16 -czasami x8 i temat bez przerobienia firmware jest nie do ruszenia

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post