Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2013, 01:47   #1
Y2J
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.02.2013
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gdzie kupić premierowe wersje gier?

Muszę zapytać Was o zdanie w pewnej sprawie. Chciałbym kupić nowego Metal Gear Solid 4 ale dostępne są już tylko wydania Greatest Hits/Platinum. Czy możliwe jest jeszcze kupno nowego wydania premierowego? Czerwone pudełko Greatest Hits wygląda nawet fajnie ale obawiam się czy nie będzie za bardzo wyróżniać się na półce w niekorzystny sposób Z drugiej strony, rozpytałem po sklepach na Allegro i z Grand Theft Auto IV jest już taka sama sytuacja, chyba tak czy inaczej kupując starsze tytuły będę skazany na te czerwone pudełka. Co o tym myślicie?

Co do samych gier to kupiłem Mortal Kombat Komplete Edition z tego linka który wcześniej wkleiłem i jestem bardzo zadowolony. Pozostałe trzy gry wymieniłem na Metal Gear Solid 4 i God of War III + drobna dopłata. I tu dochodzimy do sedna - o ile przy zakupie MK odpakowanie foli, zapach nowości, czyściutkie pudełko - jak zawsze piękna sprawa (nie kupowałem gier od lat), tak przy używanych ta magia gdzieś zanika, to nie to samo. Dlatego mam zamiar odsprzedać te gry z powrotem a do kolekcji dołączać już tylko nówki. BTW zawsze uwielbiałem MGS (nie wliczając drugiej części) ale muszę powiedzieć że póki co MGS 4 mnie zabił
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online