Dyskusja: Chuck Norris
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2013, 00:41   #93
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kiedyś jak jeszcze nie miałem internetu i nie mogłem sprawdzić, zostawiłem myszkę z ciekawości naciśniętą na suwaku idąc robić sobie kawę i sprawdziłem ile to wierszy jest w Excelu W tych najnowszych wersjach, o ile mnie pamięć nie myli, limit został mocno rozciągnięty, więc chyba będę musiał zostawić myszkę i iść robić obiad (ale najpierw kupić nowego Office'a, bo od lat OO używam)
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post