Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.07.2013, 09:53   #37
anmedia
Bywalec

Data rejestracji: 07.08.2004
anmedia w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki za info. Plyta o ktorej wspomnialem dziala. Wczesniej w Asusie rowniez dalo sie ja skopiowac, ale jako ze padal laser, po skopiowaniu na filmie bylo duzo pikseli. Plyte ktorej Asus nie umial skopiowac LG skopiowalo jako pierwsza bez najmniejszego problemu. A film po skopiowaniu nie posiada zadnej wady.

Z tego co moge sie wylacznie domyslac, problemem jest zbyt wysoka temperatura. Plyta tuz po wyciagnieciu az pazy w rece + wysoka predkosc odczytu daje wlasnie taki efekt. W koncu po kilku probach udalo mi sie plyte zgrac. I po ogladnieciu filmu rowniez nie widac zadnego uszkodzenia (zarwania czy pikseli).

Powiem szczerze, ze gdyby nie koniecznosc odzyskania kilku filmow po uszkodzeniu HDD, pewnie bym tego nie zauwazyl.

Co do instalatora. Taki problem jak opisalem z moim wieloletnim doswiadczeniem widze po raz pierwszy. Dzisiaj wieczorem sprubuje zrobic zrzut ekranu, lub zgrac caly proces instalacji.

PS.
@czary2mary, Ty posiadasz te nagrywarke. Mozesz napisac jak ja dostales i z czym. Ja otrzymalem w pudelku bardzo podobnym do tego jak sie sprzedaje dyski HDD, szare bez obrazkow. Plyta z oprogramowaniem zawiera Power DVD ale w wersji 10. I w komplecie byly srubki, kabel SATA i kabel zasilajacy SATA.

Ostatnio zmieniany przez anmedia : 25.07.2013 o godz. 09:56
anmedia jest offline   Odpowiedz cytując ten post